Voetbal4u.com

Eredivisie Koevermans: ‘Lullig voor Willem II’

Danny Koevermans bekeek de benauwde zege zaterdag van PSV op Willem II van de positieve kant. De spits zag Género Zeefuik luttele seconden voor tijd de winnende treffer maken (2-1).

“Zo hadden ze geen tijd meer om terug te komen”, grapte Koevermans na afloop van de wedstrijd met uitgestreken gezicht. De spits werd al in de rust ingebracht voor verdediger Francisco Rodriguez om zo de 0-1 achterstand weg te werken.

“We hadden natuurlijk wat geluk omdat de scheidsrechter twee spelers van hun in de slotfase uit het veld stuurde. Al met al hebben we denk ik 85 minuten aangevallen. Het is heel lullig voor Willem II dat het doelpunt vijf seconden voor tijd nog valt. Ze hebben beregoed verdedigd. Het gaat ons echter om de drie punten en die hebben we gelukkig gepakt”, aldus de Schiedammer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.