Voetbal4u.com

Feyenoord waarschuwde Chelsea over Ake

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Feyenoord heeft Chelsea vorig jaar gewaarschuwd bij de pogingen de 15-jarige Nathan Ake weg te plukken uit De Kuip. Een speler onder de zestien mag nog niet begeleid worden door een zaakwaarnemer en verkocht worden.

Chelsea zou de speler op 15-jarige leeftijd al diverse keren hebben meegenomen naar het trainingscomplex van de Londense club, die al besprekingen met de speler zou hebben gehad.

Daan Kramp, de makerlaar van Ake, wordt op dit moment door de KNVB onder de loep gelegd. “Wij hebben Chelsea zowel mondeling als schriftelijk gewaarschuwd”, laat Feyenoord-jurist Joris van Benthem weten in De Telegraaf. “Feyenoord kan een speler niet tegenhouden die op zijn zestiende verjaardag zijn eerste contract bij Chelsea wil tekenen. Maar Nathan Ake mag op zijn vijftiende niet worden begeleid door een FIFA-agent en geen besprekingen voeren over een contract.”

“Feyenoord heeft een fax gestuurd met daarin de mededeling dat de FIFA-regels moeten worden gerespecteerd”, aldus Van Benthem. Feyenoord blijft niet helemaal met lege handen achter. De club krijgt een half miljoen euro voor Ake, maar benadrukt de speler liever in huis gehouden te hebben.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *