Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Interesse Manchester United in Stekelenburg groeit

Manchester United richt haar pijlen dan toch maar weer op Maarten Stekelenburg. De doelman van Ajax wordt weer met de Engelse topclub in verband gebracht nadat Manuel Neuer The Red Devils heeft laten weten niet in te gaan op een transfer.

De doelman van Schalke 04, die een gelimiteerde afkoopsom van bijna twintig miljoen euro in zijn contract heeft staan, zou inmiddels met zijn huidige werkgever aan het praten zijn over een nieuw contract. Felix Magath, trainer van Die Knappen zei dat er inderdaad wordt gepraat met de 24-jarige goalie. “Manuel blijft sowieso tot 2012, maar mogelijk zal hij zijn contract verlengen.”

Doordat Neuer nu niet meer lijkt te verkassen naar Engeland, schuift naast Stekelenburg ook David De Gea een plaatsje op. De doelman van Atlético Madrid is in beeld bij de Engelsen als ook Stekelenburg niet haalbaar blijkt te zijn.

Maar hier gaat men in Engeland niet vanuit. Omdat Ajax het geld van een transfer goed kan gebruiken en ook de doelman zelf meermaals heeft aangegeven graag te willen vertrekken bij de Amsterdammers, zal een transfer van de Nederlands international mogelijk gauw worden afgerond.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.