Voetbal4u.com

Hoofdnieuws El Hamdaoui: ‘Suarez wilde juist dat ik naar Ajax kwam’

Mounir El Hamdaoui en Luis Suarez zouden elkaar het licht niet in de ogen gunnen, zo werd in de eerste helft van het seizoen gesuggereerd. Volgens de huidige Ajax-spits is daar niets van waar.

El Hamdaoui snapte niets van de berichten over de verstoorde samenwerking met Suarez. “Luis wilde graag dat ik zou komen, ikzelf zag het helemaal zitten en we kunnen allebei aardig voetballen”, zegt hij in Voetbal International. “Meestal moet je even aan elkaar wennen, maar juist in het begin liep het prima voorin.”

In twintig wedstrijden verzorgde het tweetal 25 van de 44 doelpunten. “Maar toen het even minder ging, kwamen meteen de verhalen. Dat Luis en ik elkaar de bal niet gunden, dat we mekaar slechter zouden maken. Allemaal onzin. Zo heb ik het zelf nooit ervaren. Ik vond juist dat we elkaar goed aanvoelden.”

“Ik begrijp de keuze van Luis voor Liverpool, voor hem persoonlijk was het een prachtige transfer”, vervolgt El Hamdaoui. “Maar het is jammer dat hij weg is. We hebben ingeleverd op het gebied van creativiteit, dreiging, goals, assists. Dat zullen we als team op moeten vangen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.