Voetbal4u.com

Roberto Carlos weg bij Corinthians na doodsbedreiging

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Roberto Carlos heeft met onmiddellijke ingang zijn contract bij Corinthians ingeleverd. De beroemde linksback van Brazilië, Real Madrid en Fenerbahçe voelt zich in Sao Paulo niet veilig meer en wil zo snel mogelijk terug naar Europa. Anzhi, een subtopper uit de Russische eredivisie, heeft concrete belangstelling. Ook bij LA Galaxy kan Roberto Carlos aan de slag.

“Wij hebben hem alle garanties gegeven voor zijn veiligheid hier bij Corinthians. Maar hij heeft zijn eigen beweegredenen”, zegt president Andrés Sanches van Corinhians.

Roberto Carlos was sinds zijn komst uit Turkije een vaste waarde bij Corinthians. “Ik ben bedreigd via de telefoon en werd achterna gezeten door een motorfiets. De situatie loopt uit de hand. Ik wil vertrekken naar een ander land”, aldus de gewezen international.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *