Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Overgang Van der Wiel naar Barca wordt concreter’

De perikelen over Dani Alves houden niet over. De Braziliaanse rechtsback van FC Barcelona leek er lange tijd niet uit te komen met zijn werkgever en werd al snel in verband gebracht met Manchester City. Nu begint het er echter toch op de te lijken dat de international een akkoord wil bereiken.

Als we The Daily Mail mogen geloven wil de Braziliaan graag in Spanje blijven en hoopt hij snel een akkoord te bereiken met de Blaugranas. ‘Het bestuur van de club is bezig met een oplossing voor beide partijen, en ik hoop dat het probleem snel wordt opgelost’, zegt Alves.

Het contract van Alves loopt na volgend seizoen af. De Engelse krant zegt dat FC Barcelona Ajacied Gregory van der Wiel in het vizier heeft al mogelijke vervanger. Dani Alves is bezig aan zijn derde seizoen bij FC Barcelona. Hij kwam in de zomer van 2008 over van Sevilla.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.