Voetbal4u.com

Hoofdnieuws De Zeeuw grapt over Nederlands van Suarez

Demy de Zeeuw kon na afloop wel een beetje lachen om het Nederlands van zijn oude teamgenoot. “Misschien ligt het aan de microfoon, wie zal het zeggen?” zei de middenvelder tegen De Pers. “Ik ken mensen die langer in Nederland zijn dan Luis die helemáál geen Nederlands spreken, dus zo slecht is het ook weer niet.”

Ajax won van VVV door een vroege goal van Mounir El Hamdaoui. Het thuispubliek verwacht veel van de aanvaller, nu Suarez is vertrokken naar Livepool. “Bij Ajax wordt zo veel verwacht van een spits. Hij moet scoren, lopen, koppen, verdedigen en het liefst allemaal tegelijk. Wat het publiek niet ziet, zijn de vooracties van Mounir”, vond De Zeeuw.

“Hij is altijd aanspeelbaar, maar daar maken we niet altijd gebruik van. Wij zullen Mounir beter moeten maken”, vervolgt de middenvelder, die Ajax geen beste wedstrijd zag spelen. “Maar die wedstrijden zitten er soms nu eenmaal tussen. Vorig jaar was dat de 0-0 tegen Sparta Rotterdam, nu winnen we tenminste. We zijn twee punten ingelopen op FC Twente.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.