Voetbal4u.com

Engeland ‘Manchester City kan beter worden dan FC Barcelona’

Manchester City heeft haar doelstelling om de beste club van de wereld te worden nog niet bereikt, maar is wel op de goede weg. Dankzij diverse noemenswaardige versterkingen doen The Citizens dit seizoen mee om de Engelse landstitel en de eigenaren van de club zullen niet rusten voordat dit doel is gehaald. Yaya Touré heeft nog altijd vertrouwen in de plannen.

De middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van Barcelona naar City en heeft goede hoop dat zijn nieuwe club de Spaanse grootmacht kan aflossen als beste ploeg ter wereld. “Op het moment zijn de ploegen nog niet te vergelijken”, zei Touré. “Barça is momenteel de absolute top en heeft geweldige spelers zoals Lionel Messi, Xavi en Dani Alves. Maar City blijft goede spelers kopen en in een paar jaar kunnen we beter zijn dan Barcelona.”

Voordat City echter vergeleken kan worden met Barcelona, moeten er prijzen gewonnen worden. Touré zet niet te hoog in: “Voor dit seizoen is ons doel om bij de eerste vier te eindigen en ons te plaatsen voor de Champions League. Dat zal niet eenvoudig zijn, want Liverpool komt er nog aan en ik weet zeker dat ook Chelsea zich zal terugvechten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.