Voetbal4u.com

Eredivisie Castaignos droomt al over Internazionale

Luc Castaignos wilde de afgelopen weken niet teveel zeggen over zijn aanstaande transfer naar Internazionale. In gesprek met Feyenoord Magazine bekent de spits dan toch dat hij met zijn hoofd al in Milaan zit.

“De stap naar Inter zit zo in mijn hoofd, dat ik er ‘s nachts letterlijk over droom”, vertelde Castaignos aan Feyenoord Magazine. “Ik heb mijn eerste doelpunt voor Inter al achter mijn naam staan. Het was een een-twee met Wesley Sneijder. Samen met Sneijder heb ik gejuicht.”

De jonge Castaignos weet wat hem te wachten staat. “Italiaanse verdedigers hebben een reputatie. Ze zullen zich niet gek laten maken door dat ventje van achttien, maar me dwars doormidden willen schoppen. De kunst afkijken hoe die pitbulls te verslaan, doe ik wel bij Samuel Eto’o en Diego Milito”, aldus de spits, die met Feyenoord nog tien duels voor de boeg heeft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.