Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Kuyt: ‘Alle lof voor Luis Suarez’

Liverpool-aanvaller Dirk Kuyt was zondagmiddag in de wedstrijd tegen Manchester United de gevierde man. De Nederlander scoorde maar liefst drie keer voor Liverpool, maar zet ook anderen in het zonnetje.

“Drie doelpunten in één wedstrijd en dat dan ook nog eens tegen Manchester United”, aldus Kuyt na afloop van de wedstrijd. “Dit is iets waar je alleen maar van kunt dromen.”

Dat Kuyt het niet in zijn eentje heeft begrijpt hij, en dat laat hij duidelijk weten. “Ik moet vooral Suárez bedanken. Hij speelde geweldig en had een zeer belangrijk aandeel in zeker twee doelpunten. Die hoefde ik eigenlijk alleen nog maar in te tikken. Maar ze tellen en ik ben er blij mee.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.