Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Arsenal heeft twaalf miljoen over voor Miralem Sulejmani’

Gregory van der Wiel moet bij Chelsea de vervanger worden van José Bosingwa. Volgens The Daily Mail heeft trainer Carlo Ancelotti het vertrouwen in de rechtsback verloren.

De coach heeft al intern laten weten dat Bosingwa in de zomer kan vertrekken. Chelsea is bereid om 13 miljoen euro over te maken naar Ajax, maar de Amsterdamse club heeft een prijskaartje van 17 miljoen aan de Oranje-international gehangen.

Ook Miralem Sulejmani kan volgens de Engelse krant zijn loopbaan in Engeland voortzetten. Arsenal-trainer Arsène Wenger is de laatste tijd zeer gecharmeerd van de aanvaller en heeft 12 miljoen euro over voor de Serviër. Ajax betaalde in 2008 ruim 16 miljoen euro aan SC Heerenveen, maar lijkt akkoord te gaan met het bedrag dat The Gunners bieden.One Comment

  1. gerard

    03/08/2011 at 09:57

    Dan kunnen ze nog beter Miachyi per direct in de selectie opnemen volgend jaar en bij de rechter speelgerechtigd krijgen want die is beter dan Suljemani

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!