Voetbal4u.com

Nieuws De Boer neemt Kijkje bij Jong Ajax voor El Hamdaoui

Frank de Boer is hoogstpersoonlijk bij Jong Ajax gaan kijken hoe Mounir El Hamdaoui zich in het zweet werkte.

De foto’s zijn te zien op Telegraaf.nl. De Boer staat langs de zijlijn met de armen over elkaar te kijken naar de verrichtingen van de verbannen spits, die volgens de krant niet uit de verf kwam bij Jong Ajax en veel balverlies leed.

Een gesprek tussen De Boer en El Hamdaoui vindt op zijn vroegst aanstaande vrijdag plaats, maar dat is nog niet zeker. Het publiek keek ook naar de training van Jong Ajax om El Hamdaoui bezig te zien en jonge handtekeningjagers hoopten na afloop op een krabbel, maar de spits ging via een ander veld naar de kleedkamer. Toch werd hij nog gespot en zette hij een paar keer zijn handtekening. ‘Ik hoop dat je snel weer terug komt’, zei een jonge supporter.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.