Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Lucas onder de indruk van kwaliteiten Luis Suarez

Luis Suárez heeft sinds zijn debuut voor Liverpool begin februari niet alleen indruk gemaakt op de supporters, maar ook op zijn ploegmaats. Tegen Manchester United (3-1) was de aanwinst van The Reds van grote waarde. Dat ondervond ook Liverpool-middenvelder Lucas. De Braziliaan was lovend over de kwaliteiten van de Uruguayaan.

De van Ajax overgekomen aanvaller bereidde tegen Manchester United het eerste doelpunt voor, waarna Dirk Kuyt de bal in het doel schoot. Ook de andere twee treffers kwamen op rekening van de Katwijker. “Wat hij tegen United deed, was goed, zeker de eerste goal, waar hij fantastisch voorbereidde”, waren de woorden van Lucas op de officiële site van de Premier League.

Lucas denkt met het binnenhalen van Suárez een goede vervanger te hebben voor de naar Chelsea vertrokken Fernando Torres. “We zijn blij met hem, want na het wegvallen van een speler als Fernando, verwacht je een spits met evenveel kwaliteit. Hij is een vechter, heeft veel kwaliteit, is erg sterk en snel en hij kan wedstrijden veranderen.”

Voor de Braziliaanse international is het opvallend dat de 24-jarige speler zich razendsnel aanpast aan de nieuwe omgeving. “Wij hebben hem daarbij geholpen, vooral buiten het trainingsveld. Nu lijkt het alsof hij hier al heel lang rondloopt”, concludeerde Lucas.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.