Voetbal4u.com

Eredivisie Koevermans: ‘Ik heb liever dat Berg doelpunten maakt’

Danny Koevermans heeft na afloop van het duel tegen de Rangers gevraagd om steun voor zijn concurrent in de spitspositie Marcus Berg. “Die jongen doet ook zijn best. Ik heb er absoluut nog vertrouwen in dat hij nog belangrijke goals gaat maken voor PSV. Natuurlijk wil ik meer spelen, dat wil ik al een jaar. Maar ik sta hier niet om mijn concurrenten af te zeiken. We moeten elkaar stimuleren. We hebben namelijk maar een doel voor ogen en dat is kampioen worden, en zo ver mogelijk komen in Europa. Dus niemand is er bij gebaat om Berg onder extra druk te zetten. Iedereen moet hem gewoon blijven steunen, inclusief het publiek. Het maakt namelijk niet uit wie er staat, als we maar winnen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.