Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Sulejmani in zijn nopjes met Frank de Boer

Miralem Sulejmani begint langzaam weer de voetballer te worden die een paar jaar geleden overkwam van Heerenveen. Sulejmani heeft het gat van de aan Liverpool verkochte Suarez aan de rechterkant van de aanval ingevuld. De vleugelspits doet dat steeds beter. “Speeltijd. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Ik heb veel wedstrijden nodig om op niveau te komen.”

Het drukke schema van Ajax past Sulejmani dus wel. “Deze fase is juist goed voor mij”, zegt hij. ”Na de bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk was ik voor het eerst niet moe, dus ik maak stappen en ben op de goede weg.”

De transformatie van Mickey Sulejmani komt voor een groot deel op het conto van Frank de Boer, de opvolger van Martin Jol. De vorige coach kreeg de 22-jarige technicus maar niet aan de praat. “Hij begrijpt als oud-topspeler de huidige lichting spelers goed. Verder helpt hij me heel veel en doe ik wat hij zegt. Uiteindelijk hoop ik hem ooit terug te kunnen betalen.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.