Voetbal4u.com

Engeland Einde seizoen voor Johan Djourou

Arsenal kan de rest van dit seizoen geen beroep meer doen op Johan Djourou. De Zwitserse verdediger liep in het verloren duel met Manchester United voor de FA Cup een ontwrichte schouder op.

“We zijn hem de rest van het seizoen kwijt”, verklaarde manager Arsène Wenger van Arsenal na afloop.

Djourou liep de blessure laat in de wedstrijd op en had die te danken aan ploeggenoot Bacary Sagna. Die liep over de arm terwijl Djourou op de grond lag. Het spel lag ruim vijf minuten stil. De Zwitser kreeg zuurstof toegediend voor hij het veld afgedragen werd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!