Voetbal4u.com

Hoofdnieuws El Hamdaoui niet geselecteerd voor duel met Willem II

Mounir El Hamdaoui is er zondag nog niet bij wanneer Ajax het in Tilburg opneemt tegen Willem II. De aanvaller is nog steeds disciplinair geschorst, melden de Amsterdammers zaterdagmiddag op de eigen officiële website.

Trainer Frank de Boer heeft geen wijzigingen aangebracht in zijn selectie van afgelopen donderdag, toen Ajax met 0-1 verloor van Spartak Moskou. Over de situatie rondom El Hamdaoui wilde De Boer vrijdag op de persconferentie niks kwijt.

“Dat hou ik nog even voor me”, aldus De Boer. “We moeten eerst nog eens praten. Nee, ik zeg niet of dat voor zondag gaat gebeuren.” Sinds de bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk, vorige week donderdag, zit El Hamdaoui bij het tweede.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.