Voetbal4u.com

Hoofdnieuws El Hamdaoui weigert uitgestoken hand van De Boer

Aan de problemen tussen Ajax-trainer Frank de Boer en Mounir El Hamdaoui lijkt voorlopig nog geen einde te komen. De Boer wilde zaterdag in gesprek met de aanvaller, die weigerde echter te praten zonder zijn zaakwaarnemer.

De Boer nodigde El Hamdaoui zaterdag na afloop van de training uit voor een gesprek, maar de voormalig speler van onder meer Tottenham Hotspur en AZ weigerde de uitgestoken hand, meldt De Telegraaf. El Hamdaoui wil alleen praten als Sigi Lens, zijn zaakwaarnemer, ook bij het gesprek aanwezig is.

Waar De Boer en El Hamdaoui niet met elkaar praten, komen beiden wel in het nieuws via diverse media. De Marokkaans international liet in het tv-programma ‘De halve maan’ weten dat hij De Boer onrechtvaardigheid verwijt. De oefenmeester liet zelf eerder al weten dat El Hamdaoui voorlopig niet op een basisplaats hoeft te rekenen, omdat Siem de Jong en Lorenzo Ebecilio een streepje voor hebben.

Een breuk lijkt momenteel onafwendbaar. De spits werd afgelopen zomer overgenomen van AZ, dat een bedrag van vijf miljoen euro ontving, en tekende toen een contract tot de zomer van 2014. In de Eredivisie scoorde de 26-jarige El Hamdaoui dertien keer voor de Amsterdammers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.