Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Ajax neemt El Hamdaoui weer in genade aan

Eén dag na de 3-2 nederlaag in Den Haag tegen ADO hebben Frank de Boer en Mounir El Hamdaoui zich ogenschijnlijk weer verzoend. Ajax maakt op de clubwebsite kenbaar dat de selectie maandag in het bos trainde en dat de Marokkaanse spits daar ook bij aanwezig was. El Hamdaoui, die de afgelopen periode met Jong Ajax meetrainde, traint vanaf nu weer met het eerste elftal.

El Hamdaoui, tot zijn verbanning naar de beloften goed voor dertien doelpunten in de Eredivisie namens Ajax, werd vrijdag 4 maart door De Boer naar Jong Ajax verwezen. De trainer merkte toen op dat zijn spits ‘ontoelaatbaar gedrag’ had vertoond. Later bleek dat De Boer ontevreden was over El Hamdaoui, die zijn taken in het veld niet naar behoren vervulde en in het bijzijn van de andere spelers niet goed omgegaan was met de kritiek.

De verwijdering van El Hamdaoui uit de selectie hield geruime tijd aan: tweeënhalve week, uiteindelijk. De spits miste de wedstrijden tegen AZ (4-0 zege), Spartak Moskou (0-1 en 3-0 nederlagen), Willem II (3-1 zege) en ADO (3-2 nederlaag). Nu maakt hij weer deel uit van de rest van de groep, zo meldt Ajax. Maandagochtend had er een verzoeningsgesprek plaats.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.