Voetbal4u.com

Eredivisie Wesley Verhoek: ‘Frank de Boer kan me bellen’

Wesley Verhoek heeft een gevoelige transfer naar Ajax nog altijd niet uit zijn hoofd gezet. De aanvaller van ADO Den Haag, die in de periode onder Martin Jol ook al aan de Amsterdammers werd gelinkt, weet dat Frank de Boer van hem gecharmeerd is.

“Maar wat kan ik daarmee? Niets. Bovendien is de transfermarkt nu gesloten”, aldus Verhoek in De Telegraaf. “Mijnheer De Boer heeft het telefoonnummer van mijn zaakwaarnemers Rob en Karel Jansen. Frank kan bellen.”

Voordeel voor Ajax is dat de 24-jarige uitblinker niet veel hoeft te kosten. “Of ik duur ben? Nee, ik heb maar een contract tot 2012. Maar serieus, laat ik gewoon mijn stinkende best blijven doen.”

Want Verhoek wil bovenal goed afsluiten met ADO Den Haag. “We kunnen de play-offs om Europees voetbal bijna niet meer mislopen. Ik vind dat we nu gewoon voor de vierde plaats moeten gaan. Dan zitten we direct in de Europa League”, aldus de flankspeler.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.