Voetbal4u.com

Ajax-fans willen Johan Cruijff als technisch directeur

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Een grote groep Ajax-fans roept Johan Cruijff op om de touwtjes bij Ajax stevig in handen te nemen. Supporters van de Amsterdamse club willen dat El Salvador technisch directeur wordt.

De Ajax Supporters Delegatie (ASD)* ziet in Cruijff de ideale man om Ajax weer aan prijzen te helpen. In een oproep geeft de ASD haar steun aan de voormalige nummer veertien en wordt Cruijff nadrukkelijk gevraagd om ook een serieuze functie bij Ajax te gaan vervullen.

“De ASD wil zich namens vele supporters sterk maken voor een Ajax waar jij de eindverantwoording draagt voor het totale technische beleid”, is te lezen in een oproep. “Geen secondanten, niet regeren vanuit Barcelona, Johan laat zien dat jij echt verantwoording wilt nemen; niet vrijblijvend, niet als adviseur, maar als technisch directeur.”

“Johan, dit is de ultieme oproep aan jou om aan tafel te komen zitten en een werkbare oplossing te vinden, in het belang van onze club: de Amsterdamsche Football Club Ajax!”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *