Voetbal4u.com

Hoofdnieuws El Hamdaoui maakt zich op voor rentree bij Ajax

Na hun geruchtmakende conflict in de rust van Ajax-RKC Waalwijk leefden Frank de Boer en Mounir El Hamdaoui bijna drie weken langs elkaar heen. Vorige week maandag, een dag na de 3-2 nederlaag tegen ADO Den Haag, steeg er eindelijk witte rook op in Amsterdam. De 26-jarige Marokkaan kan zondag in het thuisduel met Heracles Almelo zijn rentree maken namens Ajax.

Met dertien competitiegoals in 22 duels is Mounir El Hamdaoui nog altijd topscorer van Ajax dit seizoen. Negen van die doelpunten maakte de aanvaller in wedstrijden waarin hij samen met Luis Suarez in het veld stond. Sinds diens vertrek eind januari naar Liverpool was de Rotterdammer nog maar twee keer trefzeker in de competitie, tegen De Graafschap en VVV-Venlo.

Ajax moet het in de wedstrijd tegen Heracles stellen zonder Stekelenburg, Vertonghen en Alderweireld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook