Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Van der Vaart verkozen tot beste aankoop in Premier League

De beste aankoop van dit seizoen van de ploegen uit de Premier League is Rafael van der Vaart. Dit is de mening van de managers van de Premier League, die deelnamen aan een enquête. Ryan Giggs is verkozen tot de beste speler ooit in de Engelse competitie.

Tottenham Hotspur nam Van der Vaart voor acht miljoen euro over van Real Madrid. Dit alles gebeurde op de slotdag van de transfermarkt. Vijftien van de twintig managers namen deel aan een enquête van de League Managers Association. Tachtig procent koos voor Van der Vaart als beste aankoop dit seizoen. David Silva (Manchester City) en Peter Odemwingie (West Bromwich Albion) eindigden tweede en derde met beide zeven procent van de stemmen.

Giggs is verkozen tot de beste speler in de Premier League aller tijden. De speler van Manchester United speelt al sinds 1992 in de Engelse competitie. Hij eindigde voor Eric Cantona, Alan Shearer, Thierry Henry en Steven Gerrard.

Nog volgens de enquête zou bijna de helft van de vijftien manager Lionel Messi willen contracteren. Daarnaast zijn ook Wayne Rooney, Cesc Fabregas, Nemanja Vidic, Gareth Bale en Steven Gerrard gewild door de Engelse managers.

Manchester United zou ook de grootste titelkandidaat zijn. Tachtig procent denkt dat United dit jaar de titel gaat bemahtigen. Sir Alex Ferguson werd verkozen tot beste manager aller tijden. Jock Stein, Bob Paisley en José Mourinho vervolledigen de top vier.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.