Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Emanuelson gehaald als linksback en linkshalf’

Urby Emanuelson verruilde deze winterstop Ajax voor AC Milan. De international speelde al vijf competitieduels voor de Milanezen, en is uiteraard erg blij met zijn keuze. De positie waar de linkspoot moet spelen blijft altijd een punt van discussie.

‘Twee jaar geleden stond ik de ene week linksback, de andere week linkshalf en dan weer linksbuiten. Maar alles wat ik daarover heb gezegd heeft niet geholpen. De discussie loopt namelijk tot op de dag van vandaag’, vertelt Emanuelson aan Voetbal Magazine.

En dus? ‘AC Milan heeft mij gehaald voor zowel de positie linksachter als linkshalf. Het is leuk om een serie wedstrijd op één plek te spelen, maar ik vind dat ik niet ben misbruikt. Het heeft me gevormd tot de speler die ik nu ben’, concludeert Emanuelson.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.