Voetbal4u.com

Eredivisie Kenneth Vermeer kan spelen tegen Heracles Almelo

Een week na de rentree van Kenneth Vermeer bij de beloftes van Ajax lonkt een basisplaats in de hoofdmacht bij Ajax. De doelman houdt er zelf in elk geval rekening mee.

Vermeer stond sinds augustus aan de kant met een gescheurde achillespees. Sinds vorige week is de doelman echter weer volledig fit en staat klaar mocht Frank de Boer hem nodig hebben. De doelman zit voor het eerst dit seizoen bij de wedstrijdselectie en koestert een stille hoop voor een basisplek.

“De trainer heeft me gevraagd wat mijn gevoel is als ik er moet staan. Ik zei: goed”, vertelde Vermeer tegen De Telegraaf in de aanloop naar het thuisduel met Heracles Almelo zondag. “De kans dat ik speel, is aanwezig.”

Vermeer zou de plaats onder de lat overnemen van Jeroen Verhoeven, die op zijn beurt de voorbije weken de geblesseerde Maarten Stekelenburg verving. Zijn rentree bij de beloftes smaakt voor Vermeer naar meer. “Het is lekker om weer wedstrijdritme op te doen. Niet eens alleen om ballen tegen te houden, maar ook om voetballende keuzes te maken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.