Voetbal4u.com

Eredivisie FC Twente maakt Dzsudzsak gefrusteerd

Balazs Dzsudzsak verstopte zijn frustratie over de verloren topper tegen FC Twente zaterdag niet onder stoelen of banken.

“Ik ben gefrustreerd door Twente”, zei de vleugelspits van PSV na de 2-0 nederlaag. “Dit is de tweede keer dat we in de competitie geen punten tegen ze pakken. Het ligt niet meer in onze handen, maar in die van Twente. Toch denk ik dat onze kansen hetzelfde zijn als voor deze wedstrijd. Er zijn nog vijf wedstrijden te gaan en zij hebben nog een zwaar programma, net als wij trouwens. De titelstrijd is nog niet beslist hoor.”

Over de eerste helft was Dzsudzsak nog wel te spreken, maar na de pauze ging het mis bij PSV. “Over de tweede helft ben ik zeer teleurgesteld”, zei de aanvaller tegen het ANP. “Natuurlijk moet er wat veranderen. We zullen moeten gaan scoren. Of er andere spelers in moet komen? Nee, dat niet. We moeten nu de vijf resterende wedstrijden allemaal winnen. We mogen het dan niet meer in onze hand hebben, toch geloof ik nog dat we de titel kunnen winnen. Voor Twente is deze zege echter een grote stap. Ze verslaan ons twee keer in een seizoen, dat geeft veel zelfvertrouwen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.