Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus aast op Andrea Pirlo’

Juventus wil zich versterken voor komend seizoen en komt uit bij een bijzondere speler. Andrea Pirlo gaat mogelijk voor de Oude Dame uitkomen. Pirlo is transfervrij na dit seizoen.

“Pirlo is altijd in mijn gedachten. We zullen zien”, reageert Beppe Marottta in Il Corriere dello Sport. Een andere speler die in de belangstelling staat, zou wel veel geld kosten. Michel Bastos, speler van Olympique Lyon.

Alberto Aquilani blijft waarschijnlijk in Turijn.  “Dat is voor tachtig procent zeker. We zijn in gesprek met Liverpool en die willen zestien miljoen euro. Daar willen we wat vanaf halen. Onze relatie met Liverpool is goed, dus daar kunnen we vast over discussiëren.”

Ondanks het matige jaar is er geen sprake van paniek. “We hebben dit seizoen minder punten verzameld dan waar we recht op hebben. Het is een feit dat we nooit tegelijk over onze beste elf spelers konden beschikken. We hebben nog zeven wedstrijden om het seizoen te transformeren van middelmatig tot redelijk positief.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.