Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord in gesprek met Danijel Pranjic’

Feyenoord heeft zich versterkt met Danijel Pranjic, althans als we de Kroatische media moeten geloven. De 29-jarige speler komt bij Bayern München nauwelijks aan spelen toe en zou daarom mogen uitkijken naar een andere werkgever.

De speler, die eerder in Nederland actief was voor sc Heerenveen, heeft bij Der Rekordmeister nog een contract tot de zomer van 2012, maar bij de Duitse topclub komt hij de laatste tijd, mede door de grote concurrentie, amper aan spelen toe.

Bayern nam Pranjic in 2009 voor zeven miljoen euro over van de Friezen en is het daardoor nog niet bekend hoe Feyenoord de deal gaat bekostigen. In het verleden werd Pranjic ook al eens gelinkt aan een overgang naar de Stadionclub, maar toen gaf de middenvelder de voorkeur aan de club uit de Bundesliga.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.