Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wesley Verhoek sluit Ajax niet uit’

Wesley Verhoek benadrukte zaterdagavond nogmaals een stap hogerop te willen. De aanvaller vindt het erg vreemd, dat de club geen contact met hem heeft gezocht voor een nieuw contract. De Hagenees ziet een overstap naar Ajax zitten, maar sluit andere clubs niet uit.
 
“Ik zou zeker een stap hogerop willen. Dat hoeft niet per se Ajax te zijn, ik sta voor veel clubs open. Als we met Den Haag Europees voetbal spelen en we spelers kunnen behouden, dan kan er iets moois ontstaan. We hebben een fantastisch team”, vertelt de rechtspoot aan Eredivisie Live. Verhoek vindt het raar dat de club nog geen contact heeft gezocht.”De club heeft me niets gezegd en dat vind ik erg vreemd. Het is jammer dat ik niet hoor of de club met me wil doorgaan. Ze hebben nu twee keer met Timothy Derijck gesproken en als je ziet hoe die jongen speelt, dan kan ik niet begrijpen dat ADO er niet alles aan doet om zo’n speler te behouden.”

ADO-trainer John van den Brom kwam snel met een reactie op de uitspraken van Verhoek: “Het is niet handig van Wesley om met dit soort zaken te gaan bemoeien. Dat hij een stap hogerop wil en kan, daarvan ben ik overtuigd, dat is een hele andere discussie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.