Voetbal4u.com

Engeland Van Persie maakte bijna debuut als doelman

Het had niet veel gescheeld of Robin van Persie had afgelopen weekend tussen de palen gestaan bij Arsenal. De aanvaller van The Gunners zag doelman Jens Lehmann ontsnappen aan een rode kaart, waardoor Arsenal anders zonder doelman was komen te staan.

Trainer Arsene Wenger had met Lukasz Fabianski, Vito Mannone en Wojciech Szczesny al drie geblesseerden, en zag in de warming-up ook doelman Manuel Almunia afhaken. Voetbal International meldt dat Van Persie bereidt was om de handschoen op te pakken.

Lehmann ontsnapte tegen Blackpool (3-1 winst) aan een rode kaart. “Gelukkig is Robin een hele goede keeper, maar het is fijn dat hij niet hoefde te keepen. Hij heeft namelijk ook een andere maat keepershandschoenen”, zegt de Duitse doelman.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *