Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Juventus benaderd Louis van Gaal’

Louis van Gaal is via een tussenpersoon benaderd voor een dienstverband bij Juventus, zo meldt het doorgaans goed geïnformeerde Tuttosport woensdag. Met de Nederlandse trainer wil de Oude Dame terug naar de top.

De laatste landstitel van Juventus dateert alweer van 2006 en het gat met AC Milan en Internazionale lijkt alleen maar groter te worden. De kans is dan ook groot dat de huidige coach Luigi del Neri na dit seizoen moet wijken.

De bij Bayern München ontslagen Van Gaal behoort tot de belangrijkste kandidaten om de leiding over het eerste elftal over te nemen. Het is echter maar de vraag of de trainer heil ziet in een verhuizing naar Turijn. Van Gaal heeft immers meerdere keren gezegd er eerst een jaar tussenuit te gaan. 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.