Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Nesta: ‘Milan kan prima zonder Ibrahimovic’

Zlatan Ibrahimovic wordt steeds minder populair. De grote Zweed werd eerder nog binnen gehaald als een grote transfer bij AC Milan, maar geraakt uit de gratie. Na zijn rode kaart tegen Fiorentina is hij drie wedstrijden geschorst. Alessandro Nesta denkt dat de club zonder de aanvaller kan.

“We weten dat Zlatan Ibrahimovic belangrijk is”, begint de verdediger tegen Sky Sport Italia. “Als hij speelt, is dat beter voor ons. Maar ook zonder hem hebben we tegen aartsrivaal Inter Milaan gewonnen. We hebben nog andere grote spelers als Robinho, Pato en Seedorf.”

AC Milan won vorige week van Fiorentina met 1-2, ondanks de rode kaart voor Ibrahimovic. Ook Napoli won haar wedstrijd, waardoor de kloof tussen beide ploegen nog steeds drie punten bedraagt. Internazionale liet ook geen punten liggen tegen Chievo en volgt op vijf punten van leider Milan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.