Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Van der Vaart dik tevreden over prestaties Tottenham

Tottenham Hotspur werd woensdagavond uitgeschakeld in de Champions League, toch was middenvelder Rafael van der Vaart niet ontevreden. Hij kijkt terug op een goed toernooi.

“Om voor het eerst in de Champions League direct tot de kwartfinale te komen, is fantastisch voor de club. Natuurlijk zijn we door Real Madrid kansloos uitgeschakeld. Maar uiteindelijk zijn we dik tevreden”, zei Van der Vaart na afloop van de 0-1 nederlaag in Engeland tegenover de NOS.

“Zij voetballen wat makkelijker”, vervolgt de international zijn verhaal. “We hebben er wel alles aan gedaan. Ik denk dat het toch een leuke wedstrijd was. We hebben constant druk gezet in de hoop snel te scoren. Maar dat zat er vandaag helaas niet in. In de openingsfase hadden we twee momentjes dat het net niet of net wel een penalty was. Dat heb ik niet goed kunnen zien.”

In de competitie hoopt Van der Vaart dit jaar vierde te worden, want de linkspoot hoopt op een nieuw avontuur in het miljoenenbal. “Dit smaakt naar meer en wil je elk jaar. Al wordt het behalen van een CL-ticket nog een behoorlijke klus. De competitie is nog lang, maar we hebben er alle vertrouwen in.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.