Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Guyon Fernandez staat open voor Feyenoord’

Guyon Fernandez staat open voor een overstap naar Feyenoord. De aanvaller van Excelsior heeft een aflopend contract bij de Kralingers en de Stadionclub ziet in Fernandez een goede kandidaat voor de spitspositie. “Feyenoord is een mooie club,” zegt hij dinsdag tegenover RTV Rijnmond.

Dinsdagavond bevestigt Fernandez dat hij benaderd is door Feyenoord. “Ik heb dat ook vernomen,” zegt hij. “Het is positief nieuws, we kijken wel hoe het verder gaat lopen. Ze hebben zich gemeld bij mijn zaakwaarnemer.”

“Als je ziet dat De Kuip altijd vol zit, en hoe het daar beleefd wordt, dan is dat zeker één van de grootste clubs van Nederland. Maar ik moet me nu nog concentreren op Excelsior, we hebben nog twee belangrijke wedstrijden, waarin het nog mogelijk is er zonder nacompetitie in te blijven. Daarna zien we wel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.