Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord in gesprek met Guyon Fernandez

Martin van Geel zal komende week zijn eerste gesprek hebben in dienst van Feyenoord. De nieuwe technische directeur gaat dan in gesprek met Guyon Fernandez, zo weet NuSport. De 24-jarige spits van Excelsior moet aan het eind van het seizoen transfervrij de overgang maken naar de stadsgenoot.

“Het is geen geheim dat we Guyon graag erbij hebben volgend seizoen,” aldus de kersverse TD. “Hij kan met zijn kracht en snelheid ook op de flanken uit de voeten. Bovendien is hij nog jong en kan nog stappen zetten.”

Van Geel sprak op zijn eerste dag in Rotterdam al kort met Jon Dahl Tomasson. Later deze week staan er nog gesprekken gepland met Ron Vlaar, Stefan de Vrij en Leroy Fer. De contracten van het trio lopen nog één jaar door in De Kuip.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.