Voetbal4u.com

‘Gullit wil naar Bulykin naar Grozny halen’

Dmitri Bulykin doet het momenteel bijzonder goed in het shirt van ADO Den Haag, maar wellicht moet de middenmoter het vanaf volgend seizoen zonder de huurling van Anderlecht stellen. De Russische ex-international staat namelijk in de belangstelling van Terek Grozny, de club van trainer Ruud Gullit.

Anderlecht haalde Bulykin in 2008 voor één miljoen euro weg bij Bayer Leverkusen, maar de rijzige aanvaller kon nooit overtuigen in Brussel. De Rus kwam niet verder dan een paar basisplaatsen, waarna hij verhuurd werd aan respectievelijk het Duitse Fortuna Düsseldorf en ADO Den Haag.

Bij ADO Den Haag brak de elfvoudige international dit seizoen helemaal door. De 31-jarige Rus strijdt momenteel met Bjorn Vleminckx om de titel van topschutter in de Eredivisie. De Haagse club heeft echter niet de financiële middelen om Bulykin op definitieve basis naar Nederland te halen.

Anderlecht, dat momenteel nog steeds een deel van het loon van Bulykin betaalt, stuurt daarom aan op een definitieve transfer. Volgens Purplespirit.be is dat vooral koren op de molen van Ruud Gullit. Volgens de fansite van paars-wit wil de trainer van Terek Grozny zijn kern straks versterken met de ex-speler van onder meer Lokomotiv Moskou en Dinamo Moskou. Bulykin ligt nog tot medio 2012 onder contract bij Anderlecht.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *