Voetbal4u.com

Engeland ‘Liverpool heeft 17 miljoen over voor Eljero Elia’

De kans dat Eljero Elia ook volgend seizoen nog voor Hamburger SV speelt lijkt klein. De 24-jarige buitenspeler die al eerder in de belangstelling stond van VfL Wolfsburg en Everton lijkt nu ook concrete belangstelling te hebben van Liverpool.

Volgens het Engelse Caughtoffside hebben The Reds een slordig 17,2 miljoen euro over voor de international. Trainer Kenny Dalglish is momenteel op zoek naar jonge buitenspelers die Dirk Kuyt en Maxi Rodriguez op de duur kunnen vervangen.

Elia staat niet onwelwillend tegenover een avontuur in de Premier League. “Dirk Kuyt op rechts, Andy Caroll in de spits en Luis Suarez erachter en ik op links. Maken we iedereen gek. Maar ja, dat is toekomstmuziek”, zegt Elia tegen NUsport.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *