Voetbal4u.com

Spanje Falcao heeft de clubs voor het uitkiezen

Radamel Facao’s prestaties in de Europa League zijn niet onopgemerkt gebleven. De spits van FC Porto scoorde liefst zeventien keer in de internationale bekercompetitie, die ook nog werd gewonnen door zijn ploeg. Volgens zijn zaakwaarnemer, Claudio Mossio, kan Falcao de overstap maken naar de Engelse top.

In het blad Record vertelt de belangenbehartiger van de spits dat Arsenal en Tottenham Hotspur achter zijn cliënt aanzitten. “Deze twee clubs hebben al een aanbieding voorgelegd”, beweert hij. “Ook vanuit Italië is er interesse, maar het probleem is dat Radamel geen Europees paspoort heeft, waardoor hij voor deze clubs minder interessant is.”

FC Porto, dat bekend staat als internationaal handelshuis, kocht de spits voor zeven miljoen euro aan. Samen met Hulk (aankoopprijs: 17 miljoen) vormt hij een koningskoppel in de spits. Voor Hulk verlangt de club nu rond de honderd miljoen euro, terwijl de Portugese topclub dertig miljoen wil voor Falcao.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.