Voetbal4u.com

Spanje Guardiola kan 36 miljoen euro per jaar verdienen in Qatar

Pep Guardiola bevestigde afgelopen week dat hij bij Barcelona bleef, maar kan desondanks rekenen op belangstelling uit Qatar. Het oliestaatje wil hem aanstellen als bondscoach en heeft er een lucratief voorstel voor over.

Volgens Marca wil Qatar Guardiola in 2013 aanstellen als bondscoach en het land heeft daar veel geld voor over. De oefenmeester kan er naar verluidt 36 miljoen euro per jaar opstrijken. De Spaanjaard is geen onbekende in het Midden-Oosten en heeft goede banden met de Qatares bond. Aan het einde van zijn loopbaan speelde hij twee seizoenen bij Al-Ahli.

Afgelopen week bevestigde de Spanjaard dat hij nog een jaar bij Barcelona blijft. Bij de Catalanen veroverde hij dit seizoen de titel en de Champions League. Toch heeft hij al laten uitschijnen dat hij andere oorden wil opzoeken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.