Voetbal4u.com

Spanje ‘Madrid volgt Jonathan de Guzman’

Ex-Feyenoorder, Jonathan de Guzman heeft zich met zijn goede spel in de Primera División voor Real Mallorca in de kijker gespeeld bij subtopper Atlético Madrid. Dat meldt de doorgaans goed ingelichte Spaanse sportkrant AS.

Manager Gregorio Manzano is gecharmeerd van De Guzman en wil de Canadese middenvelder met Nederlandse roots maar al te graag naar het Estadio Vicente Calderón halen. Aangezien het contract van de speler bij Mallorca doorloopt tot medio 2013 kunnen de eilandbewoners een flinke transfersom vragen.

Atlético is bereid een aantal spelers naar Mallorca te laten vertrekken als ruilmiddel. Daarvoor staan Rúben Perez (afgelopen seizoen uitgeleend an Deportivo La Coruña, red.), Juan Valera en Diego Costa op de nominatie.

De Guzman kwam bij de start van het afgelopen seizoen over van Feyenoord en speelde tot op heden 33 competitieduels voor Mallorca. Daarin was de middenvelder vijf keer trefzeker.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.