Voetbal4u.com

Engeland Bobby Petta wil weer gaan voetballen in Schotland

Bobby Petta was als voetballer al even met pensioen, maar daar komt mogelijk snel een einde aan. De 36-jarige Nederlander kan aan de slag in Schotland, waar hij eerder actief was voor Celtic.

De linkspoot kan komend seizoen aan de slag in de Third Division, bij Alloa. Petta heeft inmiddels al een eerste gesprek met trainer Paul Hartley achter de rug. “Sinds ik een contract heb getekend bij Alloa, ben ik op zoek naar de beste spelers die haalbaar zijn voor ons. Sommige spelers zijn misschien wat ambitieus, maar als je iets niet vraagt krijg je het ook niet. De naam van Bobby trok mijn aandacht.”

“Bobby zou geweldig werk voor ons kunnen doen”, vervolgt Hartley zijn verhaal tegenover Sport Scotsman. “Hij is een voetballer met veel kwaliteit, heeft veel ervaring op het hoogste niveau. Zijn kennis zou veel toevoegen. We hebben jonge spelers in de groep, die zouden enorm profiteren van de aanwezigheid van Bobby. Zijn komst zou Alloa een boost geven in de voorbereiding waarin we bouwen richting promotie.”

Petta ging in 2009 met pensioen, maar de voormalig Feyenoorder staat nu open voor een terugkeer. “Het gesprek met Paul was positief. Ik hoop zo snel mogelijk terug te keren in de voetballerij. Ik ben hier zeker over. Ik ben pas 36 en heb het gevoel dat ik nog wel een paar jaar meekan. Ik mis het voetbal en ik wil over tien jaar geen spijt hebben van het feit dat ik niet ben teruggekeerd. Ik kan niet wachten om mijn loopbaan te hervatten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *