Voetbal4u.com

Engeland ‘Van Persie komt terug op negatieve uitspraken’

Robin van Persie liet zich afgelopen week negatief uit over spelers met een uitbundige levensstijl, daarbij noemde hij zijn ‘Engelse collega’s’. De spits van Arsenal krabbelt nu echter terug, zijn woorden zijn uit het verband gerukt.

Van Persie sprak zijn bewondering uit over spelers als Dennis Bergkamp en Edwin van der Sar, die tot op late leeftijd op het hoogste niveau actief waren. De aanvaller wil dat zelf ook en past zijn leven daar op aan. Van Persie gaf daarbij aan dat andere spelers uit Engeland op 33-jarige leeftijd klaar zijn, omdat ze vaak tot diep in de nacht op stap zijn.

Via Twitter maakt Van Persie duidelijk dat hij het niet negatief bedoelde. “Ik wil wat ophelderen. Ik heb een opmerking gemaakt over de levensstijl van Engelse spelers, maar woorden zijn uit de context geplaatst. Ik wilde alleen zeggen dat je van een lange loopbaan kunt genieten als je goed voor jezelf zorgt.”

“Ik doelde nooit op bepaalde spelers in het bijzonder of persoonlijk”, vervolgt de Arsenal-speler zijn verhaal. “Wie ben ik om te oordelen? De Premier League is geweldig en zo spelen de spelers die daar actief zijn ook.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *