Voetbal4u.com

Engeland ‘Chelsea wil salaris van Modric meer dan verdubbelen’

Chelsea wil graag werk maken van de komst van Luka Modric. Het clubbestuur van The Blues probeert de middenvelder te verleiden met enkele lucratieve cijfers op zijn loonfiche. Zo zou Modric meer dan het dubbele van zijn huidige salaris kunnen opstrijken bij de Londense stadsgenoot.

Manchester United strijdt al langere tijd om de handtekening van Modric, maar moet nu de concurrentie van Chelsea naast zich dulden. Op Stamford Bridge zien ze de middenvelder immers ook graag komen. Daarvoor heeft de clubleiding een weekloon van 148.000 euro over. Het huidige salaris van Kroaat bedraagt ‘slechts’ 57.000 per week.

Chelsea is nog steeds managerloos, maar dat zou volgens een bron dichtbij de club geen struikelblok zijn. “Het zal helemaal niets vertragen. Er bestaat een lijst met mogelijke versterkingen en Modric prijkt helemaal bovenaan die lijst”, aldus de bron.One Comment

  1. Pingback: ‘Chelsea wil salaris van Modric meer dan verdubbelen’ :: Loon vergelijken

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *