Voetbal4u.com

Spanje ‘Joris Mathijsen voor twee jaar naar Malaga’

Joris Mathijsen gaat aan de slag bij Málaga. Het Franse persbureau AFP meldt, net als diverse media in Spanje, dat de Nederlander voor twee jaar tekent bij de Spaanse club.

Mathijsen kreeg onlangs van zijn huidige werkgever Hamburger SV te horen dat er voor hem geen toekomst is weggelegd in Duitsland. De Nederlands international heeft weliswaar nog een eenjarige verbintenis, HSV wil de verdediger echter verkopen. Málaga maakt gebruik van dit buitenkansje.

Volgens het persbureau tekent Mathijsen voor twee seizoenen bij de club die eerder onder meer Ruud van Nistelrooy vastlegde. In totaal droeg Mathijsen, oud-speler van Willem II en AZ, 147 keer het shirt van HSV. Het ambitieuze Málaga, afgelopen seizoen elfde in de Primera División, wil met enkele gerichte aankopen een aanval op de Spaanse subtop doen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.