Voetbal4u.com

Spanje ‘Bod van dertig miljoen niet voldoende voor Kaka’

In zijn zoektocht naar een nieuwe sterspeler stootte Inter Milaan op een negatief antwoord van Real Madrid. De Italiaanse topclub heeft liefst dertig miljoen euro over voor Ricardo Kaká. In Madrid willen ze echter minstens tien miljoen euro meer.

Bij de Koninklijke zijn ze ervan overtuigd dat Internazionale nog wel terugkomt met een nieuw bod. “Als Inter echt bereid is Kaká over te nemen, zullen ze wel meer geld op tafel leggen.”

Naast Internazionale zijn ook stadsgenoot AC Milan, Chelsea, Manchester City, Sao Paulo en Corinthians geïnteresseerd in de diensten van de Braziliaan. Voorlopig bracht enkel Inter een bod uit. Bij Real Madrid ligt Ricardo Kaká nog vier jaar onder contract en verdient hij tien miljoen euro per jaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.