Voetbal4u.com

Engeland Oud-PSV’er duikt op bij Leicester City

Michael Ball gaat voor een rentree in het betaalde voetbal. De oud-verdediger van PSV gaat proeflopen bij de Engelse tweedeklasser Leicester City.

Het is een opmerkelijke actie van de 31-jarige Ball, die al twee jaar zonder club zit vanwege een zware blessure. De oud-international van Engeland vertrok in 2009 bij Manchester City, waar hij nauwelijks in actie kwam.

Sven-Goran Eriksson, die met Ball bij City werkte, gelooft echter nog in de back. “Als hij zo doorgaat als nu ga ik hem waarschijnlijk vastleggen. We moeten wel in acht nemen dat hij anderhalf jaar geblesseerd is geweest”, aldus de Zweedse manager.

De inmiddels 31-jarige Ball speelde tussen 2005 en 2007 elf wedstrijden voor PSV.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *