Voetbal4u.com

Engeland Slachtoffer van Nigel de Jong maakt rentree

Hatem Ben Arfa heeft zijn langverwachte rentree gemaakt bij Newcastle United, na in totaal 8,5 maand uit de roulatie te zijn geweest. De 24-jarige Fransman speelde in de oefenwedstrijd tegen Darlington, 0-2 winst, 75 minuten mee in de hoofdmacht van Newcastle United.

Op 3 oktober van het vorige jaar liep Ben Arfa een beenbreuk op na een roekeloze tackel van Nigel de Jong. De Fransman mag van geluk spreken dat hij zijn rentree heeft kunnen maken. Vanwege een bacteriële infectie aan de wond was de kans aanwezig dan zijn been geamputeerd moest worden.

Gelukkig voor Ben Arfa en Newcastle United was dat niet het geval en heeft hij vrijdagavond dan eindelijk zijn rentree kunnen maken. De aanvaller speelde in totaal vijf wedstrijden voor The Magpies, waarin hij één keer wist te scoren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *