Voetbal4u.com

Engeland ‘Arsenal wil Franck Ribery binnenhalen’

Volgens de Britse media is een delegatie van Arsenal momenteel in München om met de clubleiding van FC Bayern te praten over een transfer van Franck Ribéry. De Franse aanvaller staat hoog op het verlanglijstje van Arsène Wenger indien Samir Nasri besluit te vertrekken.

De blessuregevoelige Ribéry is al lang niet meer onomstreden in München. De aanvaller botste het afgelopen seizoen al meerdere keren met de toenmalige trainer Louis van Gaal en kwam diverse keren negatief in de media. Mede daarom zou de club open staan voor een vertrek van Ribéry.

Hoeveel de Franse international precies moet gaan kosten is niet bekend. Enkele jaren terug sloeg Bayern nog een bod van Real Madrid af van 50 miljoen euro op de aanvaller. Het is niet aannemelijk dat Ribéry nog een dergelijk bedrag op zal leveren. De waarde van de aanvaller wordt door het Duitse Transfermarkt.de momenteel geschat op zo’n 38 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *