Voetbal4u.com

Eredivisie Tscheu La Ling middelpunt van oorlog bij Ajax

Tscheu La Ling is de ideale kandidaat volgens Johan Cruijff om algemeen directeur te worden bij Ajax. De stemming binnen Ajax wordt daarmee niet vrolijker. Zo zou Ling onder andere een strafblad hebben en failliet zijn gegaan. Iets wat Ling tegenspreekt.

“Dat ik een strafblad zou hebben en failliet ben gegaan, is simpel te controleren, maar zo’n verhaal over criminele banden is van een andere orde. Ik ben er ook heel scherp op wie het suggereren en wie er achter zitten. Ik sleep ze meteen voor de rechter”, benadrukt Ling in De Telegraaf.

“Als speler heb ik één keer in mijn leven geld van een particulier geleend, maar als zakenman nooit. Door keihard te werken en iedere euro drie keer om te draaien, bezit ik inmiddels vier bedrijven en sta op het punt om met enkele internationale investeerders een nieuw miljoenenproject te starten. Dan is deze stemmingmakerij het laatste waar ik op zit te wachten”, vervolgt Ling.

“Normaal gesproken was ik er allang uit gestapt, maar ik ondervind nu zelf van welke praktijken de tegenstanders van Johan gebruik maken. Dat heeft de band tussen ons alleen maar versterkt. Ik laat hem niet meer vallen en hij mij niet. Wat dat betreft kennen veel mensen me niet. Juist als je zo met me omgaat, heb je aan mij een hele kwaaie”, aldus Ling.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.