Voetbal4u.com

Engeland Jerrel Hasselbaink wordt assistent van Steve McClaren

Jerrel Hasselbaink gaat aan de slag als assistent-coach van Steve McClaren bij Nottingham Forest. Dat maakte de club uit het Championship, het tweede niveau in Engeland, donderdag bekend.

Hasselbaink is momenteel bezig de hoogste trainerspapieren te halen en liep daarom al enige tijd mee bij Nottingham Forest. Hasselbaink en McClaren kennen elkaar nog van hun gezamenlijke periode bij Middlesbrough.

‘Steve weet hoe hij moet praten met de spelers, weet wat ze willen en stelt ze op hun gemak’, geeft Hasselbaink op de website van Nottingham Forest hoog op van de kwaliteiten van McClaren. ‘Maar bovenal is hij een echte voetbalman en houdt hij van mooi voetbal.’

De oud-international zette in 2008 een punt achter zijn carrière. De spits, die twee keer topscorer werd in de Engelse Premier League, kwam onder meer uit voor Leeds United, Atletico Madrid en Chelsea.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *